Thalasso- en balneotherapie

L'île d'Oléron staat gelijk aan wellness. Het eiland is de aangewezen plek om even tijd voor uzelf te nemen en om te ontspannen.

Om voor de "Zen Attitude" te gaan, heeft U de keuze tussen het thalassotherapiecentrum Accor Thalassa Sea & Spa, gelegen in Saint-Trojan-les-Bains, en het balneotherapiecentrum Spa Les Gros Joncs in Saint-Georges d'Oléron.

Gelegen tussen zee en bos bevindt zich het Novotel Thalassa Île d'Oléron dat beschikt over 109 ruime en stijlvolle kamers, in beige en crèmekleurige tinten. Het restaurant "O sens" heeft menu's of buffetten waar U zowel uitgebreid als gebalanceerd kunt genieten. U vindt in het hotel een zwembad met verwarmd zeewater, Turks stoombad, sauna's, fitnesscentrum en verhuur van hybride fietsen. Of U nu voor een week komt, een paar dagen of enkele uren, het instituut voor Thalassotherapie dat direct verbonden is met het hotel, biedt een breed scala van verzorging aan om aan al uw wensen te voldoen. Om uw programma van thalassotherapie helemaal compleet te maken, staat ons team van schoonheidsspecialisten voor U klaar in de schoonheidssalon.

U kunt tijdens uw verblijf ook genieten van het balneotherapiecentrum. Centraal gelegen op de 5-sterrencamping Les Gros Joncs, kunt U lekker ontspannen in het spacentrum, dat helemaal in het teken staat van uw welzijn. Of het nu gaat om een kuur of afzonderlijke behandelingen, U vindt altijd de verzorging die bij U past : balneotherapie (hydromassage, onderwaterdouche), lichaamsbehandelingen (massages, pakkingen, scrubs) door onze hydrotherapeuten ; gezichtsbehandeling, harsen, make-up, extensies en verven van wimpers, verzorging van handen en voeten... Geniet van een watercentrum dat geheel in het teken staat van ontspanning: anatomische ligbanken, zwembad, rivier met tegenstroming, krachtige waterstralen, whirlpool en poedelbad. Een mobiele zwembadlift (Handimove) is aanwezig voor mensen met een lichamelijke beperking.

Als U een moment zoekt voor rust en welzijn hoeft U niet meer te twijfelen : Île d'Oléron is daarvoor dè aangewezen plek.

Vos avis...