Regionale vormen" broodcursus
Datums & openingstijden
Cursus van anderhalve dag:
Zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur en zondag van 14.30 tot 16.30 uur.
Beschrijving
Op zaterdag, na een presentatie van de gebruikte technieken, bereidt elke deelnemer zijn of haar eigen brooddeeg met meel en zuurdesem van de Moulin de La Brée. Inwijding en gebruik van de handmatige kneedmethode met vertraagde stans.
Op zondag wordt de houtoven aangestoken en gaat de cursus verder met het vormen van regionale vormen.
Elke deelnemer vertrekt met zijn of haar introductieboekje en een warm brood!
Onder leiding van de molenaar-bakker en de locatiemanager.
Zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur (neem een picknick mee voor de lunch) en zondag van 14.30 tot 16.30 uur.
Reserveren noodzakelijk, beperkt tot 10 personen.
Eigenschappen
Tarieven
Contact
We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het verspreiden van onze informatie en voor statistische doeleinden. Deze worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het Bureau voor Toerisme informeert je hierbij dat je, in overeenstemming met de wet "informatica en vrijheid" van 6 januari 1978, het recht hebt op inzage en wijziging van jouw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen: Bureau voor Toerisme van Île d’Oléron en het bekken van Marennes - 22 rue Dubois Meynardie 17320 Marennes Tel: +33 (0) 5 46 85 65 23 Fax: +33 (0) 5 46 85 68 96