Voedsel conserveren

Een volledige dag om verschillende conserveringsmethoden te ontdekken: steriliseren, drogen, lacto-fermentatie, zout en suiker, azijn, enz.
Conserver ses aliments

Datums & openingstijden

Geopend de 06/08/2025 vanaf 09:00 tot 17:30

Beschrijving

We bekijken verschillende methoden om voedsel te conserveren en passen ze toe in de praktijk.

We beginnen met het leren over sterilisatie (met hout en gas) en verschillende fermentatiemethoden om voedsel te conserveren zonder al te veel energie te verbruiken.

We kijken ook naar drogen, conserveren met zout, roken, conserveren met suiker en azijn.

Aan het einde van deze workshop is het inmaken van voedsel kinderspel.

Locatie

Voedsel conserveren Jardin de La PerrocheRoute de La Perroche17310, Saint-Pierre-d'Oléron

Route

Eigenschappen

Gesproken talen
Frans
Toegankelijkheid voor personen met een handicap
Toegankelijk voor rolstoel zonder hulp
Receptiepersoneel gevoelig voor de ontvangst van mensen met een handicap
Betaalwijze
Kijk op
Contanten
Type
Cultureel
Thema's
Gastronomie
Milieu/Duurzame ontwikkeling
Categorieën
Demonstratie

Tarieven

Van 06/08/2025 tot 06/08/2025
Vol tarief
40€
Korting
30€

Contact

We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het verspreiden van onze informatie en voor statistische doeleinden. Deze worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het Bureau voor Toerisme informeert je hierbij dat je, in overeenstemming met de wet "informatica en vrijheid" van 6 januari 1978, het recht hebt op inzage en wijziging van jouw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen: Bureau voor Toerisme van Île d’Oléron en het bekken van Marennes - 22 rue Dubois Meynardie 17320 Marennes Tel: +33 (0) 5 46 85 65 23 Fax: +33 (0) 5 46 85 68 96

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.