Voedsel conserveren
Datums & openingstijden
Beschrijving
We bekijken verschillende methoden om voedsel te conserveren en passen ze toe in de praktijk.
We beginnen met het leren over sterilisatie (met hout en gas) en verschillende fermentatiemethoden om voedsel te conserveren zonder al te veel energie te verbruiken.
We kijken ook naar drogen, conserveren met zout, roken, conserveren met suiker en azijn.
Aan het einde van deze workshop is het inmaken van voedsel kinderspel.
Locatie
Voedsel conserveren Jardin de La PerrocheRoute de La Perroche17310, Saint-Pierre-d'Oléron
RouteEigenschappen
Tarieven
Contact
We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het verspreiden van onze informatie en voor statistische doeleinden. Deze worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het Bureau voor Toerisme informeert je hierbij dat je, in overeenstemming met de wet "informatica en vrijheid" van 6 januari 1978, het recht hebt op inzage en wijziging van jouw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen: Bureau voor Toerisme van Île d’Oléron en het bekken van Marennes - 22 rue Dubois Meynardie 17320 Marennes Tel: +33 (0) 5 46 85 65 23 Fax: +33 (0) 5 46 85 68 96