Sillage

Salle de restaurant
Dessert signature mer et terre
poisson
dessert
dessert baba exotique
plat
poulpe
Salle de restaurant 2
Vins
plat

Datums & openingstijden

Geopend van 25/08/2025 tot 21/12/2025 de tuesday en wednesday vanaf 12:00 tot 13:15 , en de thursday, friday en saturday vanaf 12:00 tot 13:15 en van 19:00 tot 21:00

Multimediabestanden

Locatie

Sillage 4 ruelle de la Lanterne17310, Saint-Pierre-d'OléronFrance

Route

Eigenschappen

Voorzieningen
haard
Toiletten
Terras
Parkeerterrein in de buurt
Diensten
Reserveren verplicht
Huisdieren toegestaan
Gesproken talen
Engels
Frans
Italiaans
Huisdieren toegestaan
Ja
Toegankelijkheid voor personen met een handicap
Toegankelijk voor rolstoel zonder hulp
Deurbreedte > 77 cm
WC + handgreep + circulatieruimte
Betaalwijze
American Express
Bankkaart/creditcard
Contanten
Contactloze betaling
Omgeving
In de stad
Centrum stad
Waterkant
Op een eiland
Culinaire specialiteiten
biedt gerechten "zelfgemaakt" aan
Glutenvrije gerechten
Vegetarische gerechten
Vegetarische keuken
Vis
Traditionele Franse keuken
Gastronomische keuken
Categorieën
Bistro restaurant
Traditioneel restaurant
Capaciteit
Aantal zalen
2
Aantal zitplaatsen
25
Aantal zitplaatsen op het terras
12

Tarieven

Van 01/02/2025 tot 21/12/2025
A la carte
11€ - 36€
Volwassene menu
42€ - 62€
Kindermenu
16€

Contact

Toon het nummer Website

We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het verspreiden van onze informatie en voor statistische doeleinden. Deze worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het Bureau voor Toerisme informeert je hierbij dat je, in overeenstemming met de wet "informatica en vrijheid" van 6 januari 1978, het recht hebt op inzage en wijziging van jouw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen: Bureau voor Toerisme van Île d’Oléron en het bekken van Marennes - 22 rue Dubois Meynardie 17320 Marennes Tel: +33 (0) 5 46 85 65 23 Fax: +33 (0) 5 46 85 68 96

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.