De kookworkshop op Oléron door Session SaveurS
Datums & openingstijden
De lessen duren van 9.30 tot 11.30 uur of van 9.30 tot 13.30 uur, afhankelijk van de module.
De lessen duren van 9.30 tot 11.30 uur of van 9.30 tot 13.30 uur, afhankelijk van de module.
Beschrijving
Session SaveurS biedt intieme kooklessen (maximaal 4 tot 5 personen) om lokale producten te ontdekken en te laten zien. Onder leiding van Patrick, een gerenommeerde chef-kok van het eiland Oléron, leren de deelnemers hoe ze ingrediënten uit zeer korte toeleveringsketens kunnen kiezen, bereiden en bereiden: visserijen uit La Cotinière, tuinders uit Oléron en lokale producenten.
Er zijn twee formules beschikbaar:
- 4 uur les met Patrick, gevolgd door een volledige proeverij van de gerechten om de behandelde technieken te bespreken, te delen en uit te breiden.
- 2 uur les gevolgd door een proeverij in de keuken.
Alle apparatuur, ingrediënten en een schort zijn aanwezig. Deelnemers worden verzocht comfortabele schoenen met gesloten tenen te dragen.
Deze workshops bieden een gezellige en authentieke culinaire ervaring, geschikt voor alle niveaus, van beginners tot ervaren amateurs, ideaal om vooruitgang te boeken en nieuwe recepten te ontdekken samen met een gepassioneerde chef-kok.
Locatie
De kookworkshop op Oléron door Session SaveurS 18 rue de la PlageLa Menounière17310, Saint-Pierre-d'OléronFrance
RouteEigenschappen
Tarieven
Contact
We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het verspreiden van onze informatie en voor statistische doeleinden. Deze worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden. Het Bureau voor Toerisme informeert je hierbij dat je, in overeenstemming met de wet "informatica en vrijheid" van 6 januari 1978, het recht hebt op inzage en wijziging van jouw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot je persoonsgegevens kun je contact met ons opnemen: Bureau voor Toerisme van Île d’Oléron en het bekken van Marennes - 22 rue Dubois Meynardie 17320 Marennes Tel: +33 (0) 5 46 85 65 23 Fax: +33 (0) 5 46 85 68 96