Afbeelding
Crédito: Arthur Habudzik

De maritieme smakenroute

Het idee is eenvoudig maar oprecht: je de kans geven om de mannen en vrouwen te ontmoeten die onze regio al zo lang vorm geven. Er staat je een prachtige menselijke en zeevruchtenervaring te wachten!
We hebben voor jou een aantal hutten en restaurants geselecteerd die voornamelijk zeevruchten van lokale producenten en vismarkten serveren.
Het avontuur gaat verder met bezoeken aan zoutmoerassen, ecomusea en toeristische sites waar je je kunt onderdompelen in hun respectieve werelden.

Download de kaart hier!

Ga voor meer informatie naar de website saveurs-maritimes.comVeel plezier met je ontdekkingstocht!

Wist je dat? De restauranthouders op de saveurs maritimes route delen hun recepten met jou, zodat je kunt genieten van onze smakelijke producten wanneer je maar wilt!

Krediet: Fabrice Roux - Le Grain de Sable

Ceviche van mager vlees, oma-appel, Marennes-oesters en groenten

In dit smakelijke en originele recept worden de beroemde Marennes-oesters gecombineerd met de frisheid van oma appels en passievrucht. Dit recept wordt je aangeboden door chef Fabrice Roux, en je kunt meer te weten komen over zijn menu in restaurant Le Grain de Sable in Saint-Georges d'Oléron.

Klaar om te koken!